MAXIPOL®

MAXIPOL®

MAXIPOL je ekološka boja za unutarnje zidne površine. Odlikuje se izuzetnom bjelinom, visokom pokrivnošću, paropropusnošću i otpornošću na suho brisanje. Pogodan je za bojanje svih vrsta suhih i tvrdih podloga: fino žbukanih vertikalnih i stropnih površina, betona, vlaknasto-cementnih površina i gips kartonskih ploča. MAXIPOL se može nijansirati MAXI Color-om ili MAXIFAS Color-om, kao i na MAXIMIX sistemu.
Kategorija:
Boje za unutarnju upotrebu

Površina mora biti: suha, nosivo sposobna, čista i bez slabo vezanih dijelova, prašine, vodotopivih soli, masti i ostalih nečistoća. Staru boju, koja nije dobro vezana, mehanički odstraniti. Neravne površine izravnati nekom od GLETOLIN masa za gletanje unutarnjih zidova. Prije bojenja, zidove impregnirati odgovarajućom MAXIKRIL podlogom, ovisno o stanju površine. MAXIPOL nanositi četkom, valjkom ili strojem za špricanje, u dva pokrivna
sloja. Pri čemu se za prvi sloj MAXIPOL može razrijediti vodom do 40%, dok se drugi sloj može razrijediti do 25%. Drugi sloj nanijeti nakon 6 sati, odnosno na prethodno osušen premaz. Poslije upotrebe, alat odmah oprati vodom.

Radna temperatura: Optimalna radna temperatura je od +10°C do +30°C. Ne smije se koristiti ispod +5°C.

Potrošnja: 125-185ml/m² u dva sloja, ovisno o hrapavosti i upojnosti podloge.

Rok upotrebe i skladištenje: 18 mjeseci od datuma proizvodnje istaknutog na ambalaži. Čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, pri temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od direktne sunčeve svjetlosti.

Zanima vas više o proizvodu, kontaktirajte nas preko naše web forme!