Sve za vašu fasadu

Termoizolacijski sustavi

Termoizolacijski sustavi

Sve za vašu fasadu

Objavljeno: 03. 11. 2019.

Tvrtka Stiro-GID nudi vam kompletan materijal za izradu fasade na objektima. Naši materijali su provjerene kvalitete, tako da je jedino što vi trebate - posvetiti se radovima.

Fasada predstavlja lice svakog objekta, odražava individualnost investitora i stvaralačku estetiku projektanta. Imajući u vidu da su najveći gubici energije upravo kroz fasadne zidove, izbor adekvatnog sistema kontaktne fasade jedna je od važnijih odluka investitora koja utječe na buduće troškove eksploatacije objekta.

Fasada je sustav različitih materijala koji moraju ispuniti svoju estetsku, zaštitnu i ekonomsku funkciju. Fasada štiti konstrukciju objekta od različitih atmosferskih utjecaja, mehaničkih oštećenja, ali i ostalih negativnih utjecaja poput naprezanja zbog temperaturnih promjena, ekstremno visokih ili niskih temperatura, prodora vode ili vlage te razaranja zbog smrzavanja, čime se bitno produljuje životni vijek građevine.

Kako bi vaša fasada bila savršena na funkcionalnom i estetskom planu, nudimo vam kopletan materijal za izradu fasade - od početnih do završnih radova. Materijali su provjerene kvalitete, tako da se s povjerenjem možete pouzdati u naše proizvode i posvetiti se isključivo svojim radovima.