O nama

Trgovački obrt Stiro – GID je poduzeće specijalizirano za prodaju i distribuciju sustava i materijala za gradnju. Nudimo velik izbor materijala za fasade, boje, hidro i termo izolacijske materijale te ostale pomoćne materijale.

Trgovački obrt Stiro - GID započeo je poslovanje 2004. godine s distribucijom fasadnih dekorativnih profila. Razvojem prodaje uvidjeli smo da će izolacijski materijali zauzeti važno mjesto u budućoj gradnji. Logičan slijed je bio razviti prodaju toplinskih fasadnih sustava. Cilj je bio pružiti kvalitetna, stručna i cjelovita rješenja za izolaciju od stiropora i kamene vune, koja su najbolja i najisplativija rješenja za uštede kod grijanja prostora.

Kvalitetnom ponudom, profesionalnom uslugom i pristupačnim cijenama proširili smo svoje poslovanje na program hidroizolacija i unutarnjih boja. Kroz ovo vrijeme stvorili smo kvalitetne poslovne odnose sa proizvođačima građevinskog materijala, a kao pouzdan distributer stekli smo povjerenje naših klijenata.

Stalnim ulaganjem i edukacijom naših zaposlenika jamčimo kvalitetna rješenja u gradnji, visokokvalitetne proizvode po europskim standardima i brze isporuke u Primorsko -  goranskoj županiji.

Cilj nam je nastaviti  kvalitetan rast  i razvoj u prodaji sa naglaskom na našu specijalnost. Želimo ostvariti suradnju sa novim klijentima, koji će kao i naši dosadašnji poslovni partneri, prepoznati prednosti fleksibilnosti i jednostavnosti našeg poslovanja i suradnje s nama.

"Stiro-GID - za nijansu drugačiji!"