STIROMOL® Thermo

STIROMOL® Thermo

STIROMOL Thermo je jednokomponentni, elastični, suhi tip građevinskog ljepila, izrađen od hidrauličkih i sintetičkih veziva uz dodatak aditiva. Namijenjen je za lijepljenje stiropora na sve vrste mineralnih podloga, kao i za armirni sloj na EPS pločama.
Kategorija:
Termoizolacijski sustavi

STIROMOL Thermo od 25kg dodati na 6-6.5l vode i miješati do stvaranja homogene mase bez grudica. Pričekati 10 minuta, pa ponovo intenzivno izmiješati. Ovako pripremljena masa spremna je za ugradnju i mora se utrošiti
u roku od 2 sata. STIROMOL Thermo nanositi na termoizolacijske ploče uz rub i u 3 do 6 točaka po sredini ploče (pokrivenost ljepilom min. 40%), pa ih pritiskanjem lijepiti na čvrstu i čistu podlogu. Na zalijepljene termoizolacijske ploče, nakon 2-3 dana, preporučamo tiplanje (6 kom/m²). Postavljanje armaturne mrežice vršiti utiskivanjem u sloj nanesenog STIROMOL-a Thermo, u debljini 2-3mm, s preklopom od 10cm, a zatim cijelokupnu površinu izravnati STIROMOL Thermo ljepilom. Ukupna debljina nanesenog STIROMOL-a Thermo treba biti najmanje 4mm.

Radna temperatura: Optimalna radna temperatura je od +10°C do +30°C. Ne smije se koristiti ispod +5°C, kao ni po jakom suncu, vjetru, magli i kiši. Svježe nanesene površine, u optimalnim uvjetima zaštititi od atmosferskih utjecaja najmanje 24 sata.
Potrošnja: Od 3.5-5kg/m² za lijepljenje od 4-5kg/m² za armiranje.
Rok upotrebe i skladištenje: 12 mjeseci od datuma proizvodnje istaknutog na ambalaži. Čuvati u zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, u suhoj i provjetrenoj prostoriji.

Zanima vas više o proizvodu, kontaktirajte nas preko naše web forme!