MAXIDECOR® Glamour

MAXIDECOR® Glamour

MAXIDECOR Glamour je metalik boja vrhunske kvalitete, izrađena na bazi vodene disperzije akrilnog veziva, punila, specijalnih aditiva i efektnih pigmenata. MAXIDECOR Glamour je vodoperivi premaz, dobre paropropusnosti, neškodljiv za čovjeka i okolinu, jednostavan za nanošenje. Namijenjen je za zaštitu i dekoraciju unutarnjih zidnih površina, kod kojih je potrebno postići elegantan i moderan efekt. Može se tonirati na MAXIMIX sistemu prema ton karti MAXIDECOR Glamour.
Kategorija:
Dekorativne tehnike

Površina mora biti: suha, nosivo sposobna, čista i bez slabo vezanih dijelova, prašine, vodotopivih soli, masti i ostalih nečistoća. Staru boju koja nije dobro vezana, mehanički odstraniti. Neravne površine izravnati akrilnom masom za gletanje GLETOLIN G. Potom, na površinu nanijeti ULTRADIS toniran u približnoj nijansi završnog materijala, a sve prema uputstvu proizvođača. Nakon sušenja ULTRADIS-a, nanositi MAXIDECOR Glamour koji se isporučuje pripremljen za upotrebu, samo ga treba ručno razmiješati do homogenizacije. MAXIDECOR Glamour toniran na MAXIMIX sistemu i MAXIDECOR Glamour različitih šarži i datuma proizvodnje obavezno homogenizirati! Materijal u manjim količinama postupno nanositi u jednom sloju, pokretima četke u svim pravcima, na površini od 1-2m². Pri optimalnim uvjetima, 5 do 10 minuta nakon nanošenja, ponovo prijeći suhom četkom preko nanijetog materijala, kako bi postigli konačni izgled.

Radna temperatura: Optimalna radna temperatura je od +10°C do +25°C. Ne smije se koristiti ispod +5°C.

Potrošnja: 9-11m²/l, ovisno o hrapavosti i upojnosti podloge, tehnici i načinu nanošenja.

Rok upotrebe i skladištenje: 18 mjeseci od datuma proizvodnje istaknutog na ambalaži. Čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, pri temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od direktne sunčeve svjetlosti.

Zanima vas više o proizvodu, kontaktirajte nas preko naše web forme!